0 1765 0

N2-house [ Clipped House ]

In consideration of the housing adjacent to the existing north front road reduced the opening against the front road north.

I make the inner balcony of wood deck by cutting large building south side, it was to have a connection to the external space from there.
I connect the living and the inner balcony of wood deck. Space by atrium and living, were united in horizontal and vertical is formed.

Community is highly, I have created a space with the bright openness.

Tags

Image N12-house [Garage House With A Migratory Terrace] The N12-House “Garage House With A Migratory Terrace” is a…
by Sato Masahiko
1 1511 0
Image G2-house [ Facing house ] Compellingly redefine timely interfaces vis-a-vis proactive web-readiness. Objectively synthesize impactful…
by Sato Masahiko
1 1963 0
Image I6-house「House with sunlight through the leaves of trees」 Compellingly redefine timely interfaces vis-a-vis proactive web-readiness. Objectively synthesize impactful…
by Sato Masahiko
0 4074 0

Sato Masahiko

About Project

In consideration of the housing adjacent to the existing north front road reduced the opening against the front road north. I make the inner balcony of wood deck by cutting large building south side, it was to have a connection to the external space from there. I connect the living and the inner balcony of wood deck. Space by atrium and living, were united in horizontal and vertical is formed. Community is highly, I have created a space with the bright openness.

share
ADD TO COLLECTION

Recent Works

Leave a Reply

Log in
Register
Send message