0 2172 0

House in Gokurakuji


I move from Kamakura Station to the residential area by a train. I pass through the small tunnel covered by trees. Then I appear in many places of green preserved in the mountain. I go down the station, and a flat way spreads out. A site looks like the valley along the slant when I go up the slope of the immediate slant.

 

Because the frontal road is a dead end, there is little traffic. The sound of the wave to hear stimulates the five senses subtly by a fragrance and the direction of the wind of the tide. When I came for the first time, I thought of a slope and green and the sea connected continually from the ground. I wanted to make a building which was connected to the remote sea while having these topography and scenery and relation.

Architects : Naoya Kawabe Architect & Associates
Location: Kamakura, Kanagawa, Japan
Discipline: Architecture
Construction Year: 2013
Program: Housing
Photographer: Shinkenchiku-sha

Tags

Image House in Kamakura Zaimokuza CONCEPT Two housing is designed from site division. Divides the…
by Nagoya Kawabe Architect Associates
0 1877 0

Nagoya Kawabe Architect Associates

About Project

House in Gokurakuji by Naoya Kawabe Architect & Associates.

share
ADD TO COLLECTION

Recent Works

Leave a Reply

Log in
Register
Send message